Τμήμα Fun Agility για τα Κάβαλιερ

Ο Όμιλος Κάβαλιερ Ελλάδας θεωρεί πρωτεύον αγαθό την ψυχοσωματική υγεία του κάθε Κάβαλιερ. Για τον λόγο αυτό, συστάθηκε τμήμα Fun Agility στην Αθήνα (και σύντομα ελπίζουμε και στη Θεσσαλονίκη), ούτως ώστε κάθε κάβαλιερ να προπονείται μαζί με τον κηδεμόνα του, να εκτονώνεται, να εξασκεί το μυϊκό του σύστημα, να προγυμνάζει τη μυϊκή του μνήμη και να φέρνει σε πέρας διαδρομές που το γυμνάζουν πνευματικά.

Τα οφέλη μιας τέτοιας προπόνησης είναι τεράστια όχι μόνο για την ψυχοσωματική υγεία του σκύλου αλλά και για τον δεσμό του με τον κηδεμόνα του. Ο σκύλος μαθαίνει να εστιάζει σε αυτόν, να ακούει τις εντολές του, να μην αποσπάται η προσοχή του αλλά να είναι εξ ολοκλήρου προσανατολισμένος σε αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή με τον κηδεμόνα του.

Ετσι, ο δεσμός τους ενισχύεται και μάλιστα τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη από τις πρώτες 4 συναντήσεις, όπως πολλοί κηδεμόνες έχουν παραδεχτεί.

Μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο μπλογκ του τμήματος:

https://okaefunagility.wordpress.com/

Εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο. Στην Αθήνα συνεργαζόμαστε με τον προπονητή κ. Νικηφόρο Ορφανάκο και το Mr.Dog & Jo Place και τα μέλη του ομίλου απολαμβάνουν οφέλη σύμφωνα με το πρόγραμμα ανταποδοτικότητας του ομίλου.

Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Πληροφορίες και νέα για το τμήμα Fun Agility στο blog του τμήματος https://okaefunagility.wordpress.com/ 

(αναδημοσίευση από το www.okae.gr)