Η Γνώση για τα Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ στην Ελλάδα

Ας Συστηθούμε

Το cavalierking.gr δημιουργήθηκε το 2010 ως φόρος τιμής στην αγαπημένη Μιλού που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Μετά από μια δεκαετία, το cavalierking.gr συνεχίζει να υπάρχει και να μοιράζεται τη Γνώση του χάρη στην καίρια συμβολή, φροντίδα και αγάπη της Γεωργίας Τριάντου, ιδιοκτήτριας του πρότυπου εκτροφείου Ness Cavaliers.

Την έρευνα, τις μεταφράσεις των κειμένων που προέρχονται από ξενόγλωσσες πηγές, τον σχεδιασμό του λογοτύπου, την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του site καθώς και οποιαδήποτε εικαστική έκφραση στον παρόντα ιστοχώρο αναλαμβάνει η Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου. Όπου δεν δηλώνεται συντάκτης, τα άρθρα ανήκουν στην ίδια. Επιστημονικός σύμβουλος στα κείμενα που αφορούν θέματα υγείας είναι ο Κώστας Πουλόπουλος, ιατρός και αντιπρόεδρος του Ομίλου Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Ελλάδας Ο.ΚΑ.Ε.

Η Αγάπη για τη Φυλή και τη Φύση ενώνουν καρδιές και ανθρώπους. Είναι βαθιά η ευγνωμοσύνη στην εκτροφέα του Ness Cavaliers, Γεωργία Τριάντου, η οποία αγκάλιασε το cavalierking.gr και στηρίζει τη φιλοσοφία του. Ως εκ τούτου, το cavalierking.gr ανήκει ως πολύτιμη πνευματική αποσκευή εξίσου στη Γεωργία Τριάντου και τη Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου.

Με εκτίμηση,
cavalierking.gr

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό τη γνωριμία με τη συγκεκριμένη φυλή.

Συχνά ο αναγνώστης θα διαπιστώνει ότι αρκετές πληροφορίες / άρθρα βρίσκουν εφαρμογή και σε άλλες μικρόσωμες φυλές, για λόγους ευνόητους.

Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται δεν είναι για εμπορική χρήση. Δημοσιεύονται με την ευγενική άδεια επαγγελματιών εκτροφέων και κηδεμόνων Κάβαλιερ από διάφορες χώρες.

Το cavalierking.gr αντιτίθεται στα pet shop που εμπορεύονται ζώα καθώς επίσης σε ό,τι έχει σχέση με puppy mills και backyard breeding.

Επίσης, δίνεται έμφαση όχι τόσο στην εκπαίδευση των αξιολάτρευτων τετράποδων αλλά στη εκπαίδευση υπεύθυνων κηδεμόνων.

Όταν στον παρόντα ιστότοπο χρησιμοποιούνται πηγές από άλλους ιστοχώρους, αυτές αναφέρονται στον επίλογο του εκάστοτε άρθρου. Είναι (τουλάχιστον ηθικά) επιβεβλημένο το κάθε άρθρο να στηρίζεται σε πηγές και/ή βιβλιογραφία οι οποίες και αναφέρονται. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρου (τμηματικά ή στο σύνολό του) εκτός εάν ληφθεί άδεια από τις ιδιοκτήτριες του εν λόγω ιστοτόπου.

Ενδεχόμενη παράλειψη πηγής σε άρθρο αυτού του ιστοτόπου ας αποδοθεί σε αβλεψία και παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την αποκατάσταση της πηγής.